Палитра от цветове за бебешки дрешки

13 декември 2022

Отдавна вече не е модерно да обличате бебето си в бебешко розово или синьо в зависимост от това дали е момиче или момче. Избора на бебешки дрешки и изобщо на палитрата в детското гардеробче не е никак лесна задача, затова ще ви разскрием тайните на цветовете в следващите редове.

Основни цветове за бебешки дрешки

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете цветова схема за вашето бебе и за всичко в бебешката стая. Цветовата схема ще ви помогне да разберете кои цветове да използвате в детската стая и кои за всички бебешки дрешки. Също така трябва да купите подходящите аксесоари за вашето бебе, които да си подхождат с осналите неща в стаята. Много добре е да заложите на брандове като GUESS, които са се доказали като топ марка както за раници и  чанти GUESS, така и за всички бебешки аксесоари и дрехи. Можете да ги намерите в детски магазин, онлайн или сред подаръците за бебето преди то да се роди. В магазина можете да потърсите и други бебешки артикули  включително бебешки дрешки, колички, креватчета и много други.

Как да подберете цветовия диапазон на бебешките дрешки

Има някои нови тенденции в производството на детски дрехи, които се настаняват и в сектора за бебешки дрешки. Някои родители вече избират по-неутрална и универсална палитра от цветове като кафяво, бежово и сиво. Тенденцията се насочва и към използването на по-естествени материи като памук и вълна. А и по този начин, ако сега имате момченце, а после момиченце, ще може и то да ги носи. Това ще ви спести завидна сума пари.

Важно е да сте наясно с актуалните модни тенденции в детското облекло, защото основите му се полагат от първите бебешки дрешки. Имате брандове като детски дрехи GUESS, които е почти сигурно, че няма да излязат от мода и можете да заложите на тях. Не искате да купите нещо, което ще изглежда остаряло, когато детето ви порасне и вече не е бебе. Ако купувате нови дрехи за децата си и бебетата си, опитайте се да им вземете нещо, което е непреходно. Не искате да харчите много пари, но искате да сте сигурни, че децата ви ще имат нещо, което ще им служи достатъчно дълго.

Само един освен цвят бебешки дрешки или не

Дали да заложите само на една основна цветова гама за бебешките дрешки, това е въпрос от първостепенна важност. Не бива да се концентрирате само върху жълто например, макар да е унисекс цвят. Това не е добра идея, тъй като ограничава твърде много избора. Трябва да изберете цветове, които ще изглеждат добре заедно и ще се допълват. Жълтото и розовото например са добра комбинация както за бебешки дрешки за момиче, а за момче може да ги комбинирате със синьо. Синьо и розово, зелено и бяло и оранжево и бяло са други комбинации, които можете да опитате. Важно е да подберете правилните цветове.

Ако имате много възможности за избор, трябва да отделите време и да намерите подходящите цветове за вашето бебе. Ако не го направите, в крайна сметка ще се окажете с бебешки дрешки, които не са наистина във вашия стил. Най-добре е да заложите на не повече от 3 цвята. Сега вече имате основните насоки за избора на цветове за бебешки дрешки.

Още няколко разтърстващи публикации