Най-практичните акумулаторни електроинструменти

13 февруари 2023

Безжичните акумулаторни електроинструменти улесняват значително ремонтите удома от графата Направи си сам, но често се случва да нямате на разположение необходимите инструменти, когато ви потрябват. Закупуването на нови електроинструменти от голям строителен магазин за всяка нова идея със сигурност драстично може да намали бюджета ви, затова е добре да имате всички най-използвани електроинструменти на промо цени под ръка, за да можете да направите всичко сами.

Точно по този начин акумулаторните електроинструменти могат да спасят положението и да ви помогнат да реализират всеки проект безпроблемно. Основния ви комолкет от електроинструменти, необходими ви ремонти и освежавания далеч няма да ви разори. 

Акумулаторна бормашина или винтоверт

Имайки под ръка електроинструмент като акумулаторна бормашина или винтоверт с достатъчно мощен мотор и оптимален въртящия момент, ще можете да се справите дори и с трудни на пръв поглед задачи. Този инструмент ви дава ударна отвертка с достатъчен въртящ момент за по-сложни задачи.

Циркулярен или саблен трион

Като имате на разположение и някой циркулярен или саблен трион, можете с помощта на 1 зареждане на батерията, с вашия циркулярен трион да направите над 200 на брой среза, а с помощта на сабленият - повече от 150 среза. Освен това, лоста където се поставя острието на сабления трион се освобождава изключително лесно, а това прави смяната на остриета много бърза.

Акумулаторен мултифункционален инструмент

Всички мултифункционални електроинструменти са сред любимите и най-удобни инструменти на повечето хора, тъй като с тях може бързо да режете и шлайфате дори и на неудобни места. Те не заемат много място, което е добре, тъй като повечето хора не разполагат със специално помещение или гараж, където да съхраняват големи електроинструменти. Това не само че ги прави много полезни и удобни, но са и много практични. Знаете ли как да използвате многофункционален електроинструмент? Не е необходимо да сте експерт, за да ги използвате, но трябва да знаете как да работите с тях.

Ако искате да закупите многофункционален електроинструмент, вероятно ще искате да разгледате многофункционална шлайфмашина или полираща машина на Bosch, Dewalt или Black & Decker, които лесно се справят с различни задачи, включително рязане, шлифоване, шлайфане и полиране. Тези универсални електроинструменти са проектирани да се използват както от професионалисти, така и от любители и собственици на жилища, и се предлагат с мощен 12-амперов мотор. С тези инструменти ще можете бързо и ефикасно да режете, шлайфате, полирате и шлифовате всяка повърхност.

LED фенерче - задължителен електроинструмент

Завършването на вашия основен комплект електроинструменти не може да е факт без LED фенерче с поне 250 лумена. Освен всичко това добра идея е повечето електроинструменти да работят посредством една и съща батерия или поне да са съвместими, за да можете да ги ползвате съвместно.

В заключение, ако търсите бързо решение за да свършите някакъв ремонт или да измайсторите нещо, можете да намерите всичко необходимо в раздела за електроинструменти в голям строителен магазин. Но ако искате да оползотворите максимално времето си и да постигнете най-добри резултати, трябва да се уверите, че разполагате с подходящите електроинструменти за работа. А това означава да изберете правилния инструмент за работа. 

Още няколко разтърстващи публикации